Zadejte žákům odkaz, kde najdou “Projekt káva“ vložte jim ho na Vaše společné úložiště či využijte aplikace pro přenos dat.
Pracovní list přiložte a obsah a rozsah jednotlivcýh pracovních listů je na 45 minut.
Obsah si žáci musí ukládat a po vypracování odevzdají do Vámi vytvořené učebny či odevzdávárny.
Žáci zde budou mít možnost zpětné vazby a bodového či klasifikačního hodnocení.
Práci si mohou rozvrhnout dle svého uvážení a mohou postupovat postupně či nahodile.
Před samotnou prací vyučující udělá instruktáž k danému listu.
Pro přehlednost a lepší orientaci doporučuji vytvořit slovník. Slovník by měl obsahovat důležité pojmy a výrazy a u nich by mělo být krátké vysvětlení.
Pracovní list je rozdělen na dvě části:
Základní metody zpracování a třídění (suché, mokré), 45 min
Polopromyté a honey metody, 45 min
Průběh:
Žáci se seznámí s metodami zpracování s jejich jednotlivými fázemi.
Chápou odlišnosti v jednotlivých metodách a jejich používání.
Znají důležitost vody při zpracování.
Cíl:
Pochopení jednotlivých metod a jejich fází.